Milesman laser
 
 

Milesman Premium Laser Diode

Milesman Premium este unul dintre putinele lasere din lume, dovedit stiintific ca fiind eficient. Studiile efectuate la Institutul Wellman de Fotomedicina aplicata (Institut ce apartine Universitatii Harvard), intre anii 1999 – 2001, au demonstrat eficienta laserului diode cu parametri ca ai echipamentelor Milesman Premium (lungime de unda, energie si durata pulsului). Pe baza acestor studii, precum si a experientei medicilor din intreaga lume, Milesman se poate mandri ca avand cele mai eficiente rezultate.

Certificari

1. Milesman Premium detine un Certificat EC?

Milesman Premium are certificare EC 0120  pentru echipamente medicale.

2. Care sunt certificarile de calitate detinute de Milesman?

 Laserul Milesman are certificarile 13485/2003 si ISO 9001/2000.

 

Intrebari frecvente

1. Este eficienta epilarea definitiva cu laserul Milesman Premium?

Milesman Premium este unul dintre putinele lasere din lume, dovedit stiintific ca fiind eficient. Studiile efectuate la Institutul Wellman de Fotomedicina aplicata (Institut ce apartine Universitatii Harvard), intre anii 1999 – 2001, au demonstrat eficienta laserului diode cu parametri ca ai echipamentelor Milesman Premium (lungime de undaƒ,energie si durata pulsului). Pe baza acestor studii, precum si pe experienta medicilor din intreaga lume, Milesman se poate mandri ca avand cele mai eficiente rezultate.

2. Este definitiva epilarea cu laserul Milesman Premium?

Parul care este in faza activa de pe zona epilata cu laserul este distrus definitiv. Pe baza faptului ca nu tot parul se afla intr-o stare activa in acelasi moment in timp, sunt necesare mai multe sesiuni. Numarul de sedinte necesare depinde de la o persoana la alta. Factori cum ar fi: sexul, varsta, tipul de piele, profilul hormonal, etc., au o legatura directa cu rezultatele intregului proces de epilare.

3. Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu laserul Milesman Premium?

Tratamentul poate dura de la cateva minute la cateva ore, depinde de suprafata zonei, tipul de par si densitatea acestuia. In urma consultatiei de care dispuneti in cadrul salonului veti fi informati de la bun inceput in legatura cu timpul alocat fiecarei sedinte.

4. Tratamentul este dureros?

Laserul nostru, Milesman Premium, are cel mai eficient si sigur sistem de racire din piata, ajungand la o temperatura de -3 grade Celsius reusind astfel sa creeze un efect anestezic, inainte, in timpul tratamentului, dar si dupa actiunea fiecarui puls. Disconfortul este redus la minimum, inlaturand durerea, iar protectia pielii prin racirea continua este asigurata pe tot parcursul tratamentului.

Cu toate acestea, in cazurile in care se considera mai dureroasa, problema durerii este rezolvata cu ajutorul cremelor anestezice.

5. Se poate aplica o crema anestezica persoanelor ce considera tratamentul dureros?

Da. In situatia in care un client considera epilarea cu laser dureroasa, este posibil sa folosim un anestezic special folosit pe suprafata pielii.

6. De ce folosim gel transparent?

Milesman Laser Premium este capabil sa impuste 3 lovituri pe secunda. Acest lucru permite operatorilor sa efectueze procesul de depilare la o viteza considerabila. Pentru a facilita acest proces, vom aplica un strat fin de gel pe piele pentru a face mai usora miscarea laserului, la viteze mai mari de 2 sau 3 lovituri pe secunda.

 

 
Share on Google+
Copyright © 2015 EpilareMonreve.ro. Toate elementele grafice, sigla si textul sunt protejate de drepturile de autor. Website realizat de MediaV.ro